keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Absurdit liikuttajat TOP 5


Kummallisen rauhaisa, mutta tunneherkkä olotila jatkuu. Nukuin viime yön ensiluokkaisen hyvin. En tiedä milloin viimeksi olisin herännyt niin, etten muista mitä unta näin. Yleensä palaan unissani aina samaan paikkaan, samaan miljööseen, ikään kuin toiseen, muuttumattomaan todellisuuteen. Todella kuumottavaa, voin kertoa. Unimaailman ja valvemaailman erottaminen on helkkarin haasteellista, kun vielä pitkälle päivään muistaa vaihtoehtotodellisuuden (epämiellyttävät, ahdistavat) tapahtumat kristallinkirkkaasti.

Olen joutunut skippaamaan pilatekset ja keskittymään karhun kanssa lenkkeilyyn. Sykkeen nouseminen ja hengästyminen yllyttävät popcornireaktiota, ei tunnu kivalta. Huomenna uusi yritys lihastreenin kanssa.


Liikutukseen ajaneet asiat TOP 5

1) AnkkaRäp-mainos
2) Simpsonit (Margen hauskuuskriisi)
3) Misfitsien maitomaagi
4) Bad Company - Feel like making love
5) Nukkuvan koiran tuoksu


Odotan viikonloppua kuin hullu puuroa, silloin lapsonen on jälleen paikalla. Ette usko, minkälaista onnea, riemua ja voimaa voikaan saada pienen ihmisen kanssa puuhailusta ja juttelusta! Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Koen olevani enemmän kuin onnekas, etuoikeutettu, kun elämässäni vaikuttaa tällainen pieni prinsessa. Asiat pysyvät perspektiivissä, kun niitä katsoo lapsen silmäpari apunaan.


P.S.

Kiitos kommentoijille! Käsittelen esille nousseita asioita tarkemmin tulevissa blogeissani, ja vastaan aina ja ehdottomasti kaikille. Valintojani saa kritisoida, saa ehdottaa tukihoitoja, saa sanoa mitä vaan. Tästä aiheesta saa ja pitää keskustella eikä kanssani todellakaan tarvitse olla samaa mieltä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti